Aloha vepřové

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Ve velké míse smíchat med, cukr, zázvor, zelenou šalotku, sójivou omáčku, sůl a pepř. Přidat maso a dobře ho obalit v marinádě. Přikrýt a vložit do chladničky na 4-8hodin.
2 Slít maso a uschovat marinádu. Vložit maso do alobalem vyloženého plechu, nebo zapékací misky s nízkým okrajem. Vložit pod gril (asi 15cm od elementů) a ogrilovat maso po 20min. (zůstane náznak růžové barvy uvnitř). Sem tam maso otočit. Ke konci grilování potřít maso marinádou.
3 Vyjmout z trouby a volně přikrýt alobalem (utvořit stan). Nechat stát po 10min. před naporcováním.
4 Doporučená příloha:
5 Brokolice a sladká cibule Aloha z Wok kotlíku a brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...