Argentinské maso Chimichurri

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Smíchat všechny ingredience v uzavíracím mikrotenovém sáčku a nechat v chladničce marinovat asi 24 hodin.
2 Vyjmout maso, vylít marinádu, maso navlíct na předem namočené špejle, nebo kovové jehle. Ogrilivat na horkém přímém grilu. Otáčet je jak je zapotřeby, aby se maso stejnoměrně opeklo do hněda.
3 Podávat s Bramborovými špízy, s Poblano paprikami a černými fazolemi.
4 TIP: Stejně lze připravit asi 10 - 15 cm pod rozehřátým grilem v troubě, nebo na grilovací pánvi.
5 Můžete připravit dvojitou dávku chimichuri omáčky, polovinu použít na marinování a polovunu na podávání, nebo jinou omáčku.

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...