Atamanov ostrý zrak

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • mrkvy 1 kg
  • malé balenie tatárskej omáčky (200 g) 1
  • malé balenie ochutenej majolky 1
  • strúčiky cesnaku 3
  • zelené olivy

Postup

1 Sladkú čerstvú mrkvičku ošúpeme a najemno postrúhame. Pridáme tatársku omáčku a majolku, rozotrený cesnak a podľa chuti posolíme.
2 Dobre premiešame a necháme asi hodinu odstáť v chladničke. Vrch ozdobíme zelenými olivami. Podávame s hriankami.

Mohlo by Vás zajímat

Čatní evropského stylu.
Oloupejte rajčátka a připravte si ostrý nůž a prkénko. Rajčata, oloupaná jablka i cibuli nakrájejte na kostičky a vložte do kastrolu. Přidejte ro...
Dakenbers
uketu, papriky, rajčata a cibuli nakrájíme na malé kostky a dáme do většího hrnce. Přidáme cukr, sůl, worchestrovou a sojovou omáčku, olej, sladk...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...