Aténská jehla
Postup
1 Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji.
2 Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo brambory.
3 Doporučená příloha:
4 Rýže nebo brambory
Mohlo by Vás zajímat
Vepřovou panenku odblaneníme a nakrájíme na větší kousky. Ty lehce osolíme a opepříme. Chilli papričky očistíme, zbavíme semínek a nasekáme najem...
·
Slavnostní jídlo, hodí se pro všechny sváteční dny.
Vepřovou panenku odblaneníme a nakrájíme na větší kousky. Ty lehce osolíme a opepříme. Chi...
· · 01:30 ·
Postup přípravy receptu:
Vepřovou panenku odblaneníme a nakrájíme na větší kousky. Ty lehce osolíme a opepříme. Chilli papričky očistíme, zbav...
· · 01:30 · · 01:30
1. Vepřovou panenku nakrájíme na větší kostky, osolíme opepříme. Každý kousek zabalíme do plátku anglické slaniny a takto je napichujeme na grilo...
· · 01:30 · · 01:30 · 00:25 ·
Komentáře