Balkánský plamen

Balkánský plamen
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vepřového masa,60g anglické slaniny g
  • žampionů,80g cibulu 100 g
  • tuku,150g sterilizovaného leča 100 g
  • stroužky česneku 3
  • feferonka
  • kečup
  • sůl
  • mleté černé koření a smítko chilli koření

Postup

1 Maso pokrájíme na kousky,cibuli a žampiony také pokrájíme.V hlubší pánvi rozpálíme tuk a osmažíme na kostky pokrájenou slaninu,přidáme osolené a okořeněné maso a zastálého míchání ho opékáme,když je maso téměř měkké,přidáme cibuli,žampiony, feferonku,prolisovaný česnek a nakonec lečo (bez štávy),které zjemníme 2 lžícemi kečupu.Dochutíme,dokořeníme a dodusíme.

Mohlo by Vás zajímat

Naučte sa pripraviť čínu z bravčového mäsa
1. VŠETKO NASEKAJTE NADROBNO. Na krájanie vám asi najlepšie sadne do ruky nôž - pevný so širokou čepeľou a hlavne ostrý. Potom nebude problém vš...
00:30
Flambované vepřové karé
Vepřové karé nejprve očistíme, omy­jeme, osušíme papírovou kuchyň­skou utěrkou, případné šlachy od­řízneme ostrým nožem. Maso pak ze všech stran ...
00:30 · 00:45
Marinovaný vepřový řízek
Maso omyjeme a osušíme. Prolisovaný česnek utřeme se 2 lžícemi oleje a s sherry. Touto marinádou přelijeme řízky a necháme asi 30 minut proležet....
00:30 · 00:45 · 00:30
Vepřová žebírka Balkán
Postup přípravy: Maso osolíme, okořeníme pepřem. Opečeme na tuku do měkka, pokud děláme žebírka dopečeme v troubě. Na výpeku opečeme na plátky na...
00:30 · 00:45 · 00:30 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...