Barevná pikantní vepřová pánev

Barevná pikantní vepřová pánev
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • olivového oleje 2 lžíce
  • vepřové kotlety bez kosti 4
  • Butifarra klobásek, nebo nějakých pikantních 4
  • cibule pokrájená 1
  • stroužky česneku na jemno posekané 4
  • suchého bílého vína nebo sherry 120 ml
  • uzrálá rajčata posekaná 4
  • bobkový list 1
  • posekané petrželky 2 lžíce
  • zelený salát a pečené brambory na podávání

Postup

1 Rozehřát olej na velké pánvi a osmažit na něm kotlety po obou stranách do hněda. Přendat je na talíř.
2 Do pánve přidat klobásy, cibuli a česnek a smažit na středním ohni, až je cibule měkká. Otáčet klobásky několikrát během smažení. Vrátit vepřové na pánev.
3 Zamíchat dovnitž víno rajčata, bobkový list a ochutit solí a pepřem, přikrýt a dusit po 30min. Vyjmout klobásky z pánvě, nakrájet je na diagonální tlusté plátky a vrátit je na pánev. Všechno dobře prohřát.
4 Podávat horké s pečenými brambory a zeleným salátem.
5 Původní kuchyní tohoto receptu je Španělsko

Mohlo by Vás zajímat

Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Ku - Lao - Žou (vepřové s ananasem)
Maso nakrájíme na kostky velké asi 2,5 cm, posypeme solí a glutasolem, namočíme do těstíčka připraveného z vejce rozšlehaného se solamylem a jedn...
Pikantní masová směs
Na rozpálený olej vložíme špek, přidáme cibuli a česnek, necháme zpěnit. Poté přidáme nakrájené vepřové, uzené, klobásu. Osmahneme a podlijeme. O...
Vepřové koleno pečené z Kaňkovské ´´pašinky´´
1. den: Do 1 litru vody dáme lžici octa, lžici soli, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, 5 pepřů, vše povaříme a necháme vychladnout. Do ...
 · 03:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...