Chodská makrela

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

  • menší makrely 4
  • másla nebo oleje 100 g
  • citrón 1
  • kmín
  • cibule
  • zelená petrželka
  • sůl.

Postup

1 Očištěné, vykuchané a hlav zbavené makrely dáme na máslo nebo olej na pekáček, osolíme, pokmínujeme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a ryby dále posypeme sekanou petrželkou. Vše pak pečeme v troubě za stálého potírání tukem.

Mohlo by Vás zajímat

Poseidonova makrela
Očištěné, osolené bez hlav a ploutví dáme do pekáče, polijeme olejem, okořeníme tymiánem a pečeme v mírně vyhřáté troubě za občasného podlévání v...
Makrela z Balkánu
Očištěné makrely osolíme a upečeme na oleji po obou stranách doměkka. Rybu vyndáme, do oleje dáme na kolečka nakrájenou cibuli, rajčatový protlak...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...