Cool Afternoon

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 rozmixujeme mošt spolu s citronovým koncentrátem a s mátou posekanou na proužky. Mrazíme. Přitom každých 30 minut šerbet promícháme šlehací metlou. Koktejlové poháry naplníme pomerančovou šťávou a vychlazeným sektem. Z hroznového šerbetu vypíchneme nočky a přidáme je do poháru. Ozdobíme lístky máty.

Mohlo by Vás zajímat

Portuguese Chocolate Tarts
Dust a surface with flour and roll out your pastry to a bit bigger than an 8,5-by-11-inch sheet of paper. Brush with the egg yolk and scatter the...
03:45 · 
Calzone
For the bread: Stage 1: Making a Well Pile the flour on to a clean surface and make a large well in the centre. Pour half the water into the we...
03:45 ·  · 01:25 · 
Chocolate Cambridge Cream
Run a knife along the length of the vanilla pods, scraping out the seeds, and then chop up the pods. Put the seeds and pods in to a thick-bottome...
03:45 ·  · 01:25 ·  · 01:05 · 
Vegetable Tempura
Add all the flour to a bowl. With the handle of a spoon, or a chopstick, mix, and stir in the ice-cold water until the mixture is slightly thicke...
03:45 ·  · 01:25 ·  · 01:05 ·  · 00:35 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...