Divočák

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Jakékoliv maso (i s kostí) z divočáka dej do pekáče, posol, popepři čerstvým pepřem, viz výše, trochu mletého kmínu, oregana, tymiánu (s tím opatrně), cca 10 kuliček jalovce, nového koření, trochu bobek listu, poházej to na drobno nakrájenými kostičkami celere, petržele, mrkve, cibule, cca 2 stroužky česneku, podlij vývarem z masoxu, trochou červeného vína, malého panáčka rumu a dej péct, otáčej aby se zelenina nepřišchytla

Mohlo by Vás zajímat

Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou
Postup přípravy: Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 0,5 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme...
00:44
Kančí - Divočák s hruškama v červeném víně
Očistit mrkev a cibuli a nakrájet je na kousky. Vložit je do hrnce, tak jako maso z divičáka, bylinky, koření, olej a ocet. Polít vše vínem a nec...
00:44
Kančí - Divočák na rajčatech
Maso osolíme, opepříme a zakapeme olejem - necháme odležet 2 hodiny. Cibuli, rajčata, papriky nakrájíme na kolečka a polovinu jich dáme na dno hl...
00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...