Domácí italská ciabatta

Domácí italská ciabatta
1 hodnocení01:00velmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na kus

Postup

1 Vše smícháme.
2 Dáme na plech a necháme kynout 30 - 60 min.
3 Pečeme v troubě na 230°C cca 20 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Kváskový chleba Šumava
Do mísy dáme kvásek, vodu a žitnou celozrnnou mouku. Vše důkladně promícháme. Mísu zakryjeme potravinovou fólií a kvásek necháme kynout při pokoj...
 · 02:00 · 
Domácí toustový chléb
Do nádoby domácí pekárny (nebo jiné mísy) dejte vodu, změklé máslo a rozdrobené droždí. Nasypte hladkou mouku a přidejte sůl. Pokud používáte do...
 · 03:00 · 
Domácí kmínový chleba
Do vlažné vody dáme kostku cukru, rozdrolíme droždí a necháme až droždí nakyne. Do mísy dáme mouku, sůl, kmín a promícháme. Přidáme olej a kvásek...
 · 03:00 ·  · 02:15 · 
Chléb domácí
Vypracujeme těsto, které necháme asi 30 minut kynout. Potom těsto znovu propracujeme a vytvarujeme z něj požadovaný tvar bochníku, dáme na plech ...
 · 03:00 ·  · 02:15 ·  · 02:00 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...