Domácí kečup

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na 2 porce

  • na 2 sklenice á 250 ml:
  • cukru 1 špetka
  • stroužky česneku 3
  • sůl
  • pepř

Postup

1 Z rajčat vykrojíme stopku, odstraníme dužinu nakrájíme na kostičky. Přidáme cukr, necháme vzkypět a přimícháme lisovaný česnek. Vaříme na mírném ohni 10 min. Rozmixujeme, osolíme, opepříme a dáme do sklenic. Uzavřené uchováme 4 týdny.

Mohlo by Vás zajímat

Domácí kysané zelí
Hlávky zelí očistíme, opláchneme a pomocí kruhadla nebo ručně nakrouháme i s košťály (před krouháním je několikrát nařízneme). Nakrouhané zelí sm...
Domácí švestková marmeláda
Vypeckované švestky smícháme s cukrem, přidáme citronovou šťávu, badyán nebo skořici a necháme vařit 4-8 minut. Poté koření odstraníme a horkou m...
Domácí kysané zelí
Postup přípravy: Hlávky zelí očistíme, opláchneme a pomocí kruhadla nebo ručně nakrouháme i s košťály (před krouháním je několikrát nařízneme). N...
 · 00:44
Domácí utopenci
Svaříme vodu s octem, vsypeme celý (nikdy nedělit na několik nálevů!) obsah 100 g balíčku Deka, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáč...
 · 00:44 · 00:30
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...