Drožďová nátierka

0 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Na oleji zapeníme rozdrobené droždie, pridáme na drobno pokrájanú (prípadne postrúhanú) cibuľu a všetko spolu ešte krátko popražíme. Potom prilejeme mlieko, v ktorom sme rozmiešali omrvinky. Neskôr prilejeme posolené, rozšľahané vajcia a všetko miešame dotiaľ, kým sa vajcia nezrazia. Masu zo sporáka odložíme a primiešame do nej horčicu a postrúhanú uhorku.

Mohlo by Vás zajímat

Severoamerická kuchyňa
Amerika nie je krajinou, kde sa ľudia živia zmrazenými jedlami, konzervami alebo hamburgermi. Naopak, americká kuchyňa je bohatá a pestrá, pretož...
Čínska tvarohová nátierka
Tvaroh dohladka vymiešame s olejom, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak, kôpor a postrúhanú uhorku. Dôkladne zmiešame a necháme v chlade o...
Vajíčková nátierka
Vajcia prekrojíme, žĺtky vymiešame a maslom do peny, pridáme horčicu, nadrobno pokrájanú šunku a posekanú petržlenovú vňať, osolíme, okoreníme a ...
Mrkvovo syrová nátierka
Očistenú mrkvu najemno postrúhame, cesnak prelisujeme a rozmiešame ho v majolke. Do misky dáme postrúhaný syr, mrkvu, majolku, tatársku omáčku, d...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...