Filé a houbami

0 hodnocení00:30velmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Na porce nakrájené filé dáme do vymazané ohnivzdorné misky a přikryté v troubě asi 10 - 15 minut dusíme. Na kousku másla podusíme očištěné houby nakrájené na plátky, podlijeme je bílým vínem, zaprášíme moukou, osmahneme, podle potřeby zředíme vodou a asi 5 minut mírně vaříme. 0slolíme a omáčku zjemníme smetanou. 0máčku přelijeme přes rybu, posype-me sekanou petrželkou a dáme na chvíli do trouby zapéci. Podáváme s bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezití...
 · 00:30
Filé zapečené s nivou
Filé posypeme kořením na ryby a na pánvi zprudka opečeme. Vložíme do vymazaného pekáčku. Filé zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme nivou. Dám...
Marinované filé
Na velmi drobno nasekáme cibuli, smícháme ji s rozetřeným česnekem, citronovou šťávou a chilli kořením. Porce filé osolíme, potřeme vytvořenou sm...
 · 
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Filé nakrájíme na plátky a rozložíme do vymazané zapékací misky tak, aby se nepřekrývaly.Navrch je osolíme, opepříme a poklademe máslem.Do smetan...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...