Garnelky v česnekové omáčce - ´´gambas Pilpil´´

Garnelky v česnekové omáčce  - ´´gambas Pilpil´´
0 hodnocení00:25
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Gambas Pilpil
  • Garnelen in Knoblauchsoße
  • Ein etwas abgewandeltes Rezept aus Spanien
  • Personen: - Zutaten für 2
  • Garnelen (frisch oder tief gefroren) 250 g
  • halbe Knoblauchknolle 1
  • Olivenöl 100 ml
  • Schilischote oder Peperoni 1
  • etwas Tomatenmark
  • trockenen Weißwein 150 ml
  • etwas Salz und Pfeffer
  • kl. Bund Petersilie 1
  • Z

Postup

1 ubereitung
2 Tief gefrorene Garnelen auf Küchenpapier auftauen und danach mit weiterm Küchenpaper abtupfen
3 Olivenöl in einer Pfanne erhitzen und die Garnelen kräfig anbraten, den in Scheiben geschnittenen Knoblauch da zu geben ca 10 min mit dünsten lassen.
4 Mit Weißwein ablöschen, die gehackte Schillischote oder Peperoni, gehackte Petersilie und das Tomatenmark dazu geben.
5 Etwas Einreduzieren und in feuerfeste Förmchen geben.
6 Ca. 10 min bei 220 Grad im Ofen überbacken

Mohlo by Vás zajímat

Krevetové noky v zeleninové omáčce
Postup přípravy: Zeleninu očistíme a hrubě nastrouháme. Cibuli nakrájíme najemno a spolu se zeleninou krátce osmahneme na oleji. Zalijeme vodou a...
00:44
Smažené krevety a kousky zeleniny v hladkém těstíčku
Garnelky oloupeme a vyčistíme.Tresku nakrájíme. Zeleninu očistíme a vše nakrájíme na silné proužky.Žloutky smícháme s ledovou vodo...
00:44 · 00:35
Langusta s pilafem z divoké rýže v krémové omáčce tabasco
Langustí maso vytáhneme z krunýře a odstraníme vnitřnosti. Rýži uvaříme v hojném množství vody. Rýži basmat bude stačit 10 minut, zatímco divok...
00:44 · 00:35 · 
Ohnivé dary moře
1. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobné kostičky a na másle opečeme dozlatova. Přimícháme mouku a papriku,přilijeme smetanu. Omáčku povaříme. 2...
00:44 · 00:35 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...