Grilované chobotnice

0 hodnocení00:20
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 V misce smícháme citronovou šťávu s octem a pomalu všleháme 6 lžic oleje, osolíme a opepříme. Chobotnice omyjeme studenou vodou a osušíme. Osolíme a opeříme a pokapeme olejem. Takto připravené chobotnice grilujeme asi minutu z každé strany a v misce necháme asi 3 minuty odležet. Poté slijeme šťávu a chobotnice potřeme olejem s citronovou šťávou a posypeme sekanou bazalkou a petrželkou.

Mohlo by Vás zajímat

Smažené chobotnice
Chobotnice propláchneme vodou, osušíme a nakrájíme na kolečka široká asi 1 cm. V míse smícháme všechny ostatní přísady a v této směsi kolečka cho...
Chobotnice Ju-jü
Příprava: Chobotnici vykuchat, stáhnout kůži pokud jde. Odstranit přísavky a hodně šikmo nakrájet na velice tenké plátky. Asi na 10 sec. dát do...
 · 00:20
Grilované krevety
Krevety omyjeme, vyloupeme z krunýřů a očistíme. Z plátků slaniny (tenkých) odkrojíme kůži. Každou krevetu ovineme plátkem slaniny a potom v polo...
 · 00:20 · 00:35
Grilované krevety
Postup přípravy: Krevety omyjeme, vyloupeme z krunýřů a očistíme. Z plátků slaniny (tenkých) odkrojíme kůži. Každou krevetu ovineme plátkem slani...
 · 00:20 · 00:35 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...