Grilovaný bažant

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • bažanta 1
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • údenej slaniny 100 g
  • lyžicu bylinkového masla 1

Postup

1 Mladého bažanta očistíme, umyjeme, osolíme, okoreníme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny a dovnútra vložíme bylinkové maslo. Bažanta zašijeme, obalíme plátkami údenej slaniny. Počas grilovania potierame bylinkovým maslom.

Mohlo by Vás zajímat

Bažant z Francie s pikantní rybízovou omáčkou s Portem
Předehřát roubu na 230°C. Do pekáče vložit dostatečně velký kus alobalu, aby uzavřel celého bažanta (nebo dva pro dva bažanty). Vymastit alobal o...
Vánoční bažant
Krátce odleželého bažanta opatrně oškubeme, vykucháme, očistíme a chloupky opálíme. Rozporcujeme na 4 díly, dvoje prsíčka a dvoje stehna. Maso pr...
 · 00:55
Bažant na poľovnícky spôsob
Bažanta potrieme soľou, vegetou, korením a pretlačeným cesnakom, obložíme slaninou a previažeme. V panvici rozohrejeme na strednú teplotu olej a ...
 · 00:55 · 00:04
Bažant na divoko s kapustovým zelím a domácí těstovinou
1. Bažanta rozporcujeme na čtyři porce, prošpikujeme špekem, osolíme. 2. Kousky bažanta prudce opečeme na oleji, vyjmeme, přidáme na kostičky kr...
 · 00:55 · 00:04
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...