Hejk Mount

Hejk Mount
0 hodnocení00:40
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • g) - ¦ 4 steaky z hejka (po 230
  • ¦ plátky citronu ¦ fazolky vařené v páře
  • NA MARINÁDU:
  • ¦ 6 lžic krájeného koriandru
  • ¦ 6
  • ¦ 6
  • ¦ 1 lžíce kmínu ¦ 1 lžička mletého koriandru ¦ 1 lžíce mleté papriky ¦ špetka kajenského pepře
  • ¦ 150 mI citronové šťávy
  • ¦ 300 mI olivového oleje

Postup

1 Nakrájeli jsme nadrobno čer-stvý koriandr i petrželku. Přidali jsme prolisovaný česnek, mletý koriandr i papriku, kajenský pepř a vše jsme zalili olejem. Směs jsme dobře promíchali. Rybí maso jsme rozložili do velké zapékací misky. Přelili jsme ho marinádou a dali na noc do ledničky. Druhý den jsme na rybu rozděli­li olivy a mísu zakryli alobalem. Pekli jsme v troubě předehřáté na 160 °C zhruba 35 minut. Porce jsme ozdobili plátky citronu. Po­dávali jsme s vařenými fazolkami.

Poznámka

12 hod nalož. + 40 min. 380,- kč

Mohlo by Vás zajímat

Mořská štika - hejk smažený
Opláchnuté kousky ryby osolíme a zakápneme citronem - necháme 3 hod. odležet. Připravíme surovina na obalení - do vajíčka rozmícháme lžíci kremžs...
04:00
Hejk na víně s pikantní rýží
Rýži vypereme, osmažíme na oleji s kečupem, přilijeme víno, osolíme a vmícháme zeleninu s kousky citronu a s papričkami. Kousky ryby očistíme, os...
04:00 · 00:45 · 
Mořská štika - hejk s hořčicí a jablky
1 Mořskou štiku - lehce naříznem v oblasti páteře posolíme a zakápnem citronovou štávou - necháme cca 3 hod odležet. 2 Dno pekáčku lehce potřem...
04:00 · 00:45 ·  · 04:00
Hejk v hořčičné omáčce
Částečně rozmrazenou rybu očistíme,rozdělíme na porce,osolíme a na rozpáleném tuku opečeme ze všech stran.Porce vyndáme a na zbylém tuku osmahnem...
04:00 · 00:45 ·  · 04:00 · 01:10
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...