Hrozny v perlivém želé

0 hodnocení01:00
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • máta
  • víno hroznové 300 g
  • želatina 20 g
  • láhev - sekt 1
  • marcipán 100 g
  • zmrzlina citronová
  • barvivo

Postup

1 Želatinu připravíme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Z omytého hroznového vína odstraníme pecičky a kuličky nakrájíme na malé kousky. Marcipán obarvíme potravinářskou barvou, rozválíme na tenčí plát a vykrájíme srdíčka. Nakrájené hroznové víno rozdělíme do sklenic, přidáme srdíčka, přilijeme trochu želatiny a sekt. Každý pohárek ozdobíme mátou a přidáme kopeček citronové zmrzliny

Poznámka

francie

Mohlo by Vás zajímat

Tříbarevný pohár
Příprava: Želé si připra­vujeme postupně a přesně podle návodu na sáčku. Nejprve tedy želé kiwi, které rozdělí­me do 4 dezertních po­hárů a dáme ...
01:00
Pudingové překvapení
Postup přípravy: Nejprve si uvaříte puding, který vložíte do misky, ve které budete servírovat. Dáte ho tam jen na dno, poté vezmete piškoty, kte...
01:00 · 00:44
Zamilované jahody v mátovém želé
1. Jahody nakrájíme na měsíčky a vložíme do pohárů či skleněných mističek. 2. Dortové želé připravíme podle návodu, přidáme cukr, ještě do vlažn...
01:00 · 00:44
Jogurtové želé
Jahody rozmixujeme s citrónovou šťavou a cukrom a vmiešame rozpustenú želatínu a acidofilné mlieko. Chlebíčkovú formu vypláchneme , naplníme zmes...
01:00 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...