Hustopečský flamendr

2 hodnocení01:00snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vep.kýty 600 g
  • olej sůl
  • cibule 3
  • worchester. omáčka
  • vegeta
  • sádlo na smažení
  • křen

Postup

1 Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky,nakleprme,nakrájíme na jemnější nudle,osolíme,zakapeme olejem a necháme uležet.Na pánvi rozehřejeme tuk a orestujeme najemno nakráj.cibuli a potom maso-jakmile maso a cibule povolí,přidáme worchesterovou omáčku a odstavíme.Okořeníme vegetou nebo feferonkami.Flamendra podáváme s čerstvým chlebem,posypaný křenem

Mohlo by Vás zajímat

Moravský flamendr
Postup přípravy: Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka...
00:30
Moravský flamendr
Postup přípravy: Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka...
00:30 · 00:44
Flamendr
Postup přípravy: Maso nejdříve silně naklepeme a pak rozkrájíme na tenké nudličky, osolíme a posypeme pálivou paprikou. Promícháme se solamylem, ...
00:30 · 00:44 · 00:44
Hustopečský flamendr
Postup přípravy: Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet....
00:30 · 00:44 · 00:44 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...