Játřinec

0 hodnocení00:45
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vepřových jater 500 g
  • pepř
  • tymián
  • lžíce oleje 1
  • 0,5dl červeného vína
  • kečup podle chuti
  • sladké smetany 2 dl
  • sůl

Postup

1 Játra nakrájíme na plátky, okořeníme, rozložíme na větší kus alobalu, pokapeme olejem a přelijeme červeným vínem a kečupem. Alobal dobře uzavřeme a vložíme do vyhřáté trouby. Po 25 minutách opatrně rozbalíme, přilijeme smetanu, opět zabalíme a pečeme ještě dalších 10 minut. Hotový pokrm osolíme.
2 Přílohy:
3 chléb

Mohlo by Vás zajímat

Játřinec
Postup přípravy: Vepřová játra nakrájíme na nudličky, dáme na zpěněnou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony, podusíme a zalijeme smetanou...
00:44
Jatřinec
Postup přípravy: Bůček nakrájíme na nudličky, opražíme, aby pustil šťávu, přidáme nudličky cibule a podusíme. Poté přidáme na nudličky nakrájená ...
00:44 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...