Jemný letní salát

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • těstoviny (nejlépe vrtulky nebo mašličky), konzerva nakrájených nebo celých žampionů, konzerva hrášku a kukuřice, cibule, 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě, cibulka, francouzský dressing Hellmans, tatarská omáčka, sůl, sýr na strouhání

Postup

1 Postup přípravy: Těstoviny uvaříme al dente společně s houbami. Mezitím si připravíme směs ve velké salátové míse. Nakrájíme na hrubší nudličky cibulku, kterou smícháme s tuňákem, kukuřicí, hráškem, a podle chuťových buněk konzumenta přidáme sůl, dressing a tatarskou omáčku. Do takto připravené směsi přidáme těstoviny s houbami, pořádně zamícháme a porcujeme, na závěr přidáme na povrch nastrouhaný sýr.
2 Podáváme za tepla i za studena, můžeme přidat jako přílohu nakrájenou čerstvou okurku. Vynikající letní jídlo, doporučuji.

Mohlo by Vás zajímat

Americký salát podle šéfkuchaře
Saláty podle šéfkuchaře předpokládají různé variace dle fantazie autora.Většinou představují salát jako hlavní chod skládající se z čerstvé zelen...
 · 00:20
Korejský salát kimchi
1. Dissolve the 3 tablespoons salt in the water. Put the cabbage into a large bowl, a crock, or a nonreactive pot, and pour the brine over it. We...
 · 
Zelný salát s mrkví a křenem
Zelí nakrájíme na tenké nudličky. Ochutíme cukrem, solí a olejem, lehce promícháme a necháme odstát v chladu. Nakonec vmícháme nudličky z mrkve a...
 · 
Salát s kysaného zelí
Zelí pokrájíme najemno, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, cukr a olej a vše řádně promícháme....
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...