Kapucínské kotlety

1 hodnocení01:00snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a dusíme doměkka. Během dušení občas kotlety obrátíme. Když jsou kotlety měkké přendáme je do zapékací misky, na každou kotletu dáme 2 kolečka salámu, plátek sýru a přelijeme šťávou z kotlet. Zapékáme v troubě až se sýr roztaví. Jako přílohu podáváme brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Kuře pěti vůní s citronem
1. Šťávu z jednoho citronu vymačkejte a druhý nakrájejte na plátky. Dejte je do velkého silného plastového sáčku spolu se všemi ostatními přísad...
01:00
Zapečené řízky naruby
Postup přípravy: Kuřecí prsíčka rozklepeme, osolíme, opepříme a alespoň na 2 hodiny naložíme do oleje. Pak je obalíme napřed ve strouhance a pak ...
01:00 · 00:44
Kievskie Kotlety
Rozkrojit celá prsa na půl. Vyjmout kosti, až na kosti v křídle. Odříznout špičku a druhou část křídla (použít na vývar). Sundat kůži. Třetí část...
01:00 · 00:44
Kyjevský kotlet 3
Rozkrojit celá prsa na půl. Vyjmout kosti, až na kosti v křídle. Odříznout špičku a druhou část křídla (použít na vývar). Sundat kůži. Třetí část...
01:00 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...