Kotlety se zeleninou ii

0 hodnocení00:30
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • anglické slaniny 150 g
  • cibule 1
  • stroužky česneku 2
  • steril. červených a bílých fazolí 150 g
  • sterilova­ných oloupaných rajčat 100 g
  • oleje 2 lžíce
  • vepřových kotlet 500 g
  • sůl
  • pepř
  • provensálského koření 2 lžičky
  • mražených fazolek 150 g
  • sterilovaných feferonek 8

Postup

1 1. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli najemno posekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Fazole a rajčata z konzervy slijeme a necháme okapat.
2 2. Fazole prolijeme vodou, rajčata nakrájíme. Cibuli a česnek necháme zesklovatět na rozehřátém oleji.
3 3. Přidáme kotlety a kostičky slaniny a prudce ope­čeme po obou stranách. Osolíme, opepříme a oko­řeníme bylinkami.
4 4. K masu přidáme červené a bílé fazole, zelené fa­zolky, rajčata a feferonky. Přiklopíme a asi 15 min. na mírném ohni dusíme.
5 5. Pokrm podle chuti okořeníme tabascem.
6 Doporučená příloha:
7 Jako příloha jsou vhodné opečené brambory, bramborák nebo bramborové krokety.

Mohlo by Vás zajímat

Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Vepřové na houbách
Vepřovou krkovici dobře omyjeme, osušíme a potřeme sladkou paprikou, solí a pepřem. Maso vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme v předehřáté trou...
Vepřové koleno na pivě se šťouchanými bramborami
1. Vepřové koleno vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky a do masa řádně vetřeme hořčici, sůl, pepř, kmín, sladkou papriku a česnek krájený najemno....
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...