Krevety na víne (na spôsob Buzaru)
Postup
1 Do hrnca dáme olej a opečieme na ňom cesnak. Pridáme langusty, krevety, bobkový list a podlejeme vodou . Dusíme asi 10 min. Potom pridáme víno, paradajky, petržlenovú vňať , soľ s rozmarínom a 3 lyžice strúhanky. Povaríme ešte asi 3 min. Nakoniec pokvapkáme citrónovou šťavou.
Mohlo by Vás zajímat
francouzský dresink
4 červené cibule
100 ml vinného octa
20 g hnědého třtinového cukru
Cibulku nasekáme ne velejemné kostičky a v misce ji ...
Rozmrazíme předvařené loupané krevety, ponoříme do horké
slané vody, necháme přejít varem a pak necháme odkapat na sítku.
Dáme do misky, přidám...
Připravené krevety potřeme ze všech stran česnekem. Poté obalíme v těstíčku připraveném z hladké mouky a vejce. Smažíme a ihned podáváme....
Pepř, cukr a sůl rozmícháme s olejem a citronovou šťávou. Krabí maso nakrájíme na kostky a vmícháme do zálivky spolu s jemně nakrájenou pažitkou....
· 00:20 ·
Komentáře