Nakládaný hermelín

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na 4 porce

  • Hermelíny 2
  • staročeské koření /může být i grilovací, provensálské)
  • cibule
  • česnek
  • olej
  • 0,7l sklenice s víčkem.

Postup

1 Hermelíny nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké kolečka.Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.Do sklenice vkládáme střídavě vrstvu cibule, česneku, hermelínu a zasypeme lžičkou koření.To opakujeme do vyčerpání zásob a naplnění sklenice.Končíme vrstvou cibule.Malinko vrstvy zmáčkneme a vše zalijeme kvalitním olejem.Necháme v lednici uležet cca pět dní a pak sníme.
2 Poznámka:
3 výborné a stále odzkušovávané

Mohlo by Vás zajímat

Nakládaný hermelín
Namazané a slepené hermelíny skládám do 5 litrové lahve od okurek, na dno se vejdou 3 již zníněné Sedlčanské hermelíny (jsou menší), do děr co vz...
Nakladany Hermelin
V oleji rozmiesame grilovacie korenie. Hermeliny pozdlzne rozkrojime a potrieme cesnakom. Cibulu nadrobno nasekame a rozdelime na 5 dielov. Na dn...
 · 00:30 · 
Nakládaný hermelín
Hermelíny (pokud možno levné, třeba lehce před projitím záruční doby) rozbalíme a postupně vkládáme do sklenice a proléváme směsí oleje a koření,...
 · 00:20 · 
Naložený hermelín ala jamajka
Hermelíny rozkrojíme podélně. Jednu polovinu natřeme zevnitř provensálskou pastou (nebo posypem provensálským kořením), druhou natřeme česnekovou...
 · 00:20 ·  · 00:20
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...