Omáčka zelená bohyně

0 hodnocení00:05
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • (majonéza) - Vejce - žloutek 2
  • Hořčice - dionská 1
  • Citrónová šťáva 4
  • Olej - olivový 1
  • Sůl podle potřeby (majonéza)
  • Pepř - bílý podle potřeby (majonéza)
  • Ryby - ančovičky 4 filety - nadrobno nakrájené
  • Česnek 1 stroužek - prolisovaný
  • hrnku - Smetana - zakysaná 0,25
  • Bylinky 0,25 - čerstvé - nadrobno nakrájené

Postup

1 Připravíme jednu dávku základní majonézy. Přidáme nadrobno nakrájené filety z ančoviček, prolisovaný česnek, zakysanou smetanu a nadrobno nakrájené čerstvé bylinky.

Poznámka

KR-222. Základní majonéza - viz. recept č. 219.

Mohlo by Vás zajímat

Koushari
Cizrnu namočíme na 24 hodin do vody a pak uvaříme domekka. Čočku uvaříme v osolené vodě a scedíme, přičemž vývar zachytíme do mysky. V hrnci roz...
00:50 · 
Špekáčky na pivě
1. Špekáčky nebo vuřtíky podélně nařízneme do tří čtvrtin, rozevřeme je a naplníme dílkem cibule. 2. Pekáček nebo zapékací mísu vymastíme oleje...
00:50 ·  · 00:10
Gulášek ze sójového masa
Sojové kostky se spaří dle návodu, který je na každém sáčku. Do vody se přidá kostka masoxu, případně nějaké vhodné ochucovadlo(sójová omáčka apo...
00:50 ·  · 00:10 · 01:15
Šneci na jehle
Postup přípravy: Uvařené šneky zabalíme do plátků šunky a napíchneme na malou jehlu (používají se na španělské ptáčky). Z každé strany šunkového ...
00:50 ·  · 00:10 · 01:15 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...