Paštika z drůbežích jater s jahodami

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Paštiky vyklopíme na talíř a pomocí dvou lžic z každé vytvarujeme 4 nočky. Na 4 talíře dáme z obou paštik jeden noček. Olej smícháme s červeným nebo zeleným pepřem, malinovým octem (lze koupit ve speciálních obchodech) a pomerančovou šťávou, ochutíme solí a špetkou cukru. Jahody podélně překrojíme, přidáme k paštikám, vše přelijeme dresinkem a ozdobíme petrželkou.

Mohlo by Vás zajímat

Paštika divoká, selská
Játra očistíme a na jemně nakrájené cibulce rychle zavřeme, uvnitř by měla zůstat krvavá. Vyjmeme na talíř a do šťávy nakrajíme rohlíky. Játr...
00:45
Kuřecí játra po provensálsku
1. Očistíme a na drobno nakrájíme 2 cibule, zpěníme na oleji a přidáme kuřecí játra, opepříme a dusíme do měkka. Rýži neopíráme, krátce orestujem...
00:45 · 00:45
Domácí paštika
Postup přípravy: Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slani...
00:45 · 00:45 · 00:44
Smaženky z játrové paštiky
Do misky dáme paštiku a dobře ji rozmícháme. Pak do ní vmícháme strouhané vařené brambory, vejce, osolíme, opepříme a podle potřeby zahustíme...
00:45 · 00:45 · 00:44 · 00:35
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...