Plnené bravčové mäso
00:40
Postup
1 1.
2 Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na rezne, ktoré rozklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán mletým čiernym korením. Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji.
3 8 - 10 minút
4 2.
5 Pridáme pokrájané farebné papriky a spolu podusíme. Posolíme a okoreníme mletým čiernym korením, pridáme rozšľahané vajcia a urobíme hustú praženicu. Necháme mierne vychladnúť. Na rezne položíme plátky mäkkej salámy. Na to rozotrieme pripravenú plnku.
6 15 minút
7 3.
8 Mäso napoly preložíme a konce spojíme ihlami. Naplnené mäso prudko opečieme na horúcom oleji z oboch strán. Podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme pokrievkou a udusíme domäkka. Mäso počas dusenia podľa potreby podlievame vývarom. Po udusení ho vyberieme, šťavu zahustíme hladkou múkou, krátko povaríme. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
9 15 minút
Mohlo by Vás zajímat
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
· 01:15 ·
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Vepřové plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrájen...
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Komentáře