Polévka gulášovka

Polévka gulášovka
0 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • asi 0,25 kg mletého masa (H+V),2 cibule
  • kousek slaniny
  • pár brambor
  • lž rajského protlaku 1
  • hl. mouka
  • kousek knoroxu
  • sl.paprika
  • česnek
  • majoránka

Postup

1 Na rozškvařenou slaninu dám pokrájenou cibuli, osmažím dozlatova, přihodím maso, rozklofu ho šťouchadlem na brambory a opékám, když se šťáva vydusí, přidám sladkou papriku, mouku, orestuju, podleju a dusím. Po cca 0,25 h, přidám knorox, protlak, kostky brambor a dovařím doměkka.Nakonec dám prolisovaný česnek a majoránku

Mohlo by Vás zajímat

Klasický hovězí vývar
Hovězí maso opláchneme, naklepeme a rozkrájíme na větší kusy. Vložíme do hrnce s asi 2 litry studené vody a přivedeme k varu. Přidáme koření i ze...
 · 01:00
Drštková polévka
Většinou vaříme 1 den hovězí drštky a druhý den polévku. Vaření drštek: Hovězí drštky vložíme do většího hrnce a zalejeme studenou vodou. Na pl...
 · 06:00 · 
Bramborová s uzenou treskou (makrelou)
1) tresku , cibuli , bouquet garni a vodu dáme do velkého hrnce a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme až se začne maso rozpadat. 2) Tresku ...
 · 
0185 - Ruský boršč
Červenou řepu, zelí a maso nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme olej, přidáme maso a za stálého míchání opečeme. Přidáme vývar nebo vodu a ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...