Rebierka na španielsky spôsob

0 hodnocení01:00
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • 500
  • g
  • bravčových rebierok
  • 4
  • strúčiky cesnaku
  • petržlenka
  • olej
  • bobkový list
  • majoránka
  • feferónka (čili)
  • korenie
  • soľ
  • 2
  • kocky
  • MAGGI Šťava k pečenému mäsu

Postup

1 Roztlačený cesnak a petržlenku zmiešame s olejom, pridáme bobkový list, majoránku, nadrobno nakrájanú feferónku (čili), korenie a soľ. Jemne naklepané rebierka potrieme zmesou a necháme odležať. Pečieme domäkka pri stálom prelievaní šťavou. V prípade potreby podlejeme vodou. Nakoniec pridáme do výpeku MAGGI Stáva k pečenému mäsu, rozmiešame a prevaríme.

Poznámka

Energetická hodnota: asi 1544 kJ/porcia

Mohlo by Vás zajímat

Segetinský guláš
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
 · 01:15 · 
Baskické vepřové s fazolemi
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
 · 01:15
Zvíkovský rarášek v alobalu
Vepřové plátky mírně nakle­peme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrá­jen...
Uzbecký plov
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...