Rošťáky

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vepřové vykostěné kotlety 1 k.lž. Kremžské hořčice 1 k.lž. plnotučné hořčice 1 k.lž. kečupu 1 k.lž. pepře 1 k.lž. soli 2 celá vejce 2-3 lžíce škrobové moučky olej 1 kg

Postup

1 Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škrobové moučky připravíme směs, do které plátky masa naložíme na 24 hod. Druhý den opečeme na oleji. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo hranolky.

Mohlo by Vás zajímat

Rošťáky
Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škr...
Rošťáky
Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, oleje, rozšlehaných vajec a škr...
01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...