Rybí ragů na starořecký způsob

2 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • tresky 4 plátky
  • citróny 2
  • mrkev
  • celer
  • cibule
  • paprika
  • brambory 2
  • stroužků česneku 5
  • rajčata 2
  • rajčatového protlaku 2 lžíce
  • sůl
  • chilli
  • bobkový list
  • oregano
  • lístky bazalky
  • olivový olej

Postup

1 Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou bazalkou a necháme odležet.
2 Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme kořenovou zeleninu, brambory, papriku, rajčata - osolíme, posypeme oreganem a restujeme.
3 Směs přidáme k rybě.
4 Osmahneme česnek, přilijeme rajský protlak, trochu vody, opepříme, posypeme čili a polijeme rybu se směsí.
5 Na povrch dáme bobkový list a dáme péct.

Mohlo by Vás zajímat

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezití...
 · 00:30
Filé zapečené s nivou
Filé posypeme kořením na ryby a na pánvi zprudka opečeme. Vložíme do vymazaného pekáčku. Filé zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme nivou. Dám...
Candát sečského chataře
Candáta nakrájíme na porce, osolíme, a v troubě pečeme na másle. Když je ryba skoro měkká, posypeme ji strouhanými oříšky, přelijeme máslem a dop...
Nakládané ryby na kyselo
Postup přípravy: Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme pod...
 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...