Šmigrustovka

0 hodnocení00:30
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • plechovka neslazeného kondenzovaného mléka, 200 g uzeného bůčku, 4 nožky klobásy, 4 vejce, 2 lžíce hladké mouky, 4 lžičky krenexu, 4 plátky citronu, pepř, chilli paprička, petrželka, sůl

Postup

1 Postup přípravy: Uzené maso vaříme v 1 litru vody doměkka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na každý talíř dáme porci pokrájeného uzeného masa, kousky klobásky a vajec uvařených natvrdo. Polévku ochutíme pepřem, chilli, plátky citronu, petrželkou a zalijeme jí maso na talířích.

Mohlo by Vás zajímat

Šmigrustovka
Uzené maso vaříme ve vodě doměka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na každý ...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...