Studená omáčka brusinková

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 Žloutky posolíme, opepříme a za stálého šlehání přikapáváme olej. Když majonéza houstne, přikapeme ocet a nakonec majonézu zředíme horkou vodou, která zamezí srážení.
2 Přidáme prolisovaný brusinkový kompot nebo želé, sekanou zelenou petržel, pro zostření trochu hořčice a pro zjemnéní smetanu.
3 Podáváme na pečená masa a zvěřinu

Mohlo by Vás zajímat

Čínská švestková omáčka
POSTUP Vše svaříme a rozmixujeme do jednolité hmoty. Správně je téměř netekoucí, pokud je moc řídká, vařte až se odpaří, pokud je hustá, přide...
Povidlová omáčka
Sušené švestky spaříme. Vsypeme je do kastrůlku, zalijeme trochou vody a povaříme je. Pak švestky prolisujeme. Pokud se nám nechce vařit se švest...
 · 01:00 · 
Švestková omáčka přes maso
Příprava: Hodí se přes kotlety i kuřecí stehna (např.osolená, opepřená, rozmarýn, česnek, kousek chili papričky), která si nejprve zatáhneme 2-3...
 · 01:00 ·  · 00:30
Povidlová omáčka
Kdo rád v kuchyni zkouší něco nového, tak ať si uvaří tuto omáčku. Ani zvěřina by s ní nebyla k zahození Sušené švestky spaříme. Vsypeme je do...
 · 01:00 ·  · 00:30 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...