Tatranský oheň

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

  • hovädzej roštenky 600 g
  • soľ
  • mleté čierné korenie
  • olej
  • kečup

Postup

1 Umytu roštenku nakrajame na platky a rozklepé=me,osolime,okoreníme,a po oboch stranách opečieme.
2 Ak už je mäso mäkké do výpeku pridame kečup a prehrejeme.
3 Hotové roštenky posypeme struhaným chrenon a obložime zeleninou.
4 Podaváme s hranolkami

Mohlo by Vás zajímat

Hovězí na pepři
Hovězí maso osušíme, odblaníme, silně posolíme (cibule je sladká) a pečlivě obalíme v pepři. Pepřem nešetřit. V kastrolu na kamnech rozpálíme ole...
 · 00:03
Tatranský oheň
Roštěnku nakrájíme na nudličky, dáme na rozpálený olej, přidáme sůl, pepř a nakonec kečup.Po dohotovení posypeme křenem a podáváme s hranolkama....
 · 
Svíčková pečeně
1. Mrkev, cibuli, celer a petržel nastrouhejte na hrubém struhadle. V kastrolu rozehřejte třetinu oleje se třetinou másla a osmahněte v něm zelen...
 ·  · 02:00
Soljanka po Gruzínsku
Hovězí maso očistíme, nakrájíme na menší kousky. Cibulku a česnek oloupeme Cibulku nakrájíme nadrobno, česnek utřeme. Okurky nakrájíme na kolečka...
 ·  · 02:00 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...