Vepřové na pivě, bramborové placičky, zelný salát
Postup
1 MASO NA PLÁTKY, NAKLEPAT, OSOLIT, ZPĚNIT CIBULKU NA OLEJI, NA NÍ ORESTOVAT MASO, PŘIDAT 250 ML SMETANY, ASI 150-200 ML PIVA, VODU, MASOX, 1 LŽÍCE KREMŽSKÉ HOŘČICE, POVAŘIT DO ZMĚKNUTÍ MASA.NEZAHUŠTOVAT.
2 Z BRAMBOROVÉHO TĚSTA PŘIPRAVIT DLE NÁVOHDU TĚSTO, NEBO DOMÁCÍ TĚSTO- ROZVÁLET NA PLACKU ASI 0,5 CM SILNOU, VYKRÁJET NAPŘ. POMOCÍ SKLENICE KOLEČKA A SMAŽIT NA PÁNVI V OLEJI DO ZLATOVA.
3 DO DALŠÍ MÍSY NAKROUHAT-NAKRÁJET HLÁVKOVÉ ZELÍ, PŘIDAT TROŠKU VODY, OLEJE, SŮL, OCET-PROMÍCHAT.VŠE JE NUTNÉ PRO DOKONALOU CHUŤ
4 KDO NEMÁTE RÁDI PIVO, TAK SE TOHO NEBOJTE, JÁ PIVO NESNÁŠÍM, ALE TOTO JE DOBROTA VHODNÁ I PRO DĚTI....
Mohlo by Vás zajímat
1. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. Přidáme na kostky nakrájené maso, zaprášíme paprikou, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, tluče...
· 01:15 ·
Z fazolí slijeme vodu. Dáme je do velkého hrnce a přelijeme vodou, přivedeme k varu a prudce vaříme 10 minut. Zmírníme oheň a fazole zvolna vařím...
· 01:15
Vepřové plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran, jak jsme zvyklí. Na jednu polovinu řízku na sebe narovnáme na kolečka pokrájen...
Nejdříve je třeba nakrájet mrkev, abychom je měli připravenou. Čím větší, tím lépe se krájí. Nejdříve podélně na tenčí plátky, pak se jich vždy n...
Komentáře