Wok á la bujabéza s mušľami

Wok á la bujabéza s mušľami
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • • 300 g bielej morskej ryby
  • • 3 mušlí (slávky) 3
  • • 100 g obrích kreviet
  • • 100 g lúpaných paradajok
  • • 2 PL olivového oleja
  • • 2 strúčiky cesnaku 2
  • cm) - • kúsok čerstvého ďumbieru (asi 1
  • • biele víno
  • • nasekaná petržlenová vňať
  • • stonkový zeler alebo viazanička jarnej cibuľky
  • • fenikel
  • • vývar alebo fond
  • • šafran, bobkový list, soľ, čierne korenie

Postup

1 Vo veľkom hrnci speníme na oleji nakrájanú cibuľu, ďumbier a cesnak, prilejeme víno a vývar (fond).
2 Pridáme bylinky, koreniny, očistený a nadrobno nakrájaný fenikel
3 a slávky. Povaríme asi 3 minúty.
4 Potom pridáme lúpané, nadrobno nakrájané paradajky, kúsky ryby,
5 krevety a nakrájaný stonkový zeler.
6 Varíme ďalších 5 minút. Nakoniec pridáme najemno nasekanú
7 petržlenovú vňať. Polievku nalejeme do misiek alebo väčších šálok.

Mohlo by Vás zajímat

La Pasta Frutti Di Mare
Suroviny: Cibule nakrájíme na drobno a osmahneme na troše olivového oleje do hněda. Přidáme mořský koktejl (i zmrzlé nevadí) a přidat, buď hotov...
01:20 · 
Mušle na woku
Zubereitung: Die Muscheln säubern, die Zwiebel in feine Ringe schneiden, die Knoblauchzehen in feine Scheiben schneiden, die Tomaten in klein ...
01:20 ·  · 00:45
Chobotnice Ju-jü
Příprava: Chobotnici vykuchat, stáhnout kůži pokud jde. Odstranit přísavky a hodně šikmo nakrájet na velice tenké plátky. Asi na 10 sec. dát do...
01:20 ·  · 00:45 · 00:20
Bujabéza s mušľami pod čepcom
Vo veľkom hrnci speníme na oleji nakrájanú cibuľu a cesnak, prilejeme víno a vývar. Pridáme bylinky, koreniny a mušle a 5 minút povaríme. Potom ...
01:20 ·  · 00:45 · 00:20
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...