Zbojnícka pečienka

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • 500
  • g
  • bravčového pliecka
  • 200
  • g
  • zemiakov
  • 0,5
  • cl
  • mlieka
  • 0,5
  • rožka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2
  • vajcia
  • 40
  • g
  • strúhanky
  • 80
  • g
  • oleja

Postup

1 Na mäsovom mlynčeku pomelieme mäso v šupke uvarené zemiaky a v mlieku namočený vytlačený rožok. Osolíme, okoreníme, pridáme vajce a dobre premiešame. Formujeme fašírky, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci, strúhanke a v rozpálenom oleji vyprážame do zlatista.

Mohlo by Vás zajímat

Kežmarská veľkonočná pečienka
Kapustové listy sparíme asi 5 min. vo vriacom MAGGI Bujoxe. Formu na srnčí chrbát vyložíme tenkými plátkami slaniny a potom kapustovými listami...
01:15
Zbojnická roláda s mletým masem
Bůček rozkrojíme podélně na polovinu, ale nedořízneme, aby vznikl plát masa, nebo si ho necháme rozříznout hned u řezní­ka. Z obou stran ho nakle...
01:15
Mexická mletá pečienka
Jednu cibuľu si nakrájame nadrobno a druhú na plátky. Slaninku takisto na čo najtenšie plátky. Žemle si namočíme v mlieku. Mleté mäso zmiešame s ...
01:15
Pečienka sekaná
Umyté mäso pomelieme spolu so žemľou namočenou v mlieku, s cibuľou a cesnakom. Pridáme soľ, vajcia, korenie, majorán a dobre premiešame. Mas...
01:15
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...