Žralok s maggi Bylinkami

1 hodnocení00:30velmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • zakysané smetany 1 balení
  • máslo 1
  • MAGGI Bylinek bazalka a tymián 1 kostka
  • najemno nasekané cibule 2
  • porce žraloka 4

Postup

1 Smícháme zakysanou smetanu, trochu rozpuštěného másla, najemno nasekanou cibuli a rozmělněnou kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián.
2 Porce ze žraloka osolíme a opepříme a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy.
3 Zalijeme připravenou směsí a zapékáme v předehřáté troubě po dobu asi 12 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Mořský okoun s bylinkovou omáčkou
Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okrčičkami a...
 · 00:35
Pangasius na zelenině
Krok 1: Filety osolíme a obalíme v mouce smíchané s bylinkami nebo oblíbeným kořením. Potom je opečeme na pánvi z obou stran‚ vyjmeme a přikryjem...
 · 00:35 · 00:30 · 
Marinovaný losos ve fólii
Lososa omyjeme, osušíme, oso líme a opepříme. Česnek olou peme, feferonku omyjeme a očis tíme, petrželku omyjeme a osuší me. Vše nadrobno posekám...
 · 00:35 · 00:30 ·  · 00:30
Rybí filety v alobalu
Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a nakrájíme na plátky. Máslo necháme změknout. Zatím si nakrájíme cibuli a nasekáme ji nadrobno. Nat...
 · 00:35 · 00:30 ·  · 00:30 · 00:45 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...