Burgundský punč

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vody 500 ml
  • láhev burgundského červeného vína 1
  • láhev bílého vína 1
  • 0,6dl griotky
  • práškového cukru 200 g
  • citronu - šťáva z 1

Postup

1 Vodu přivedeme k varu, přidáme práškový cukr, burgundské, bílé víno a griotku, osladíme a dochutíme citronovou šťávou. Podáváme teplé v nahřátých sklenicích.

Mohlo by Vás zajímat

Vánoční punč
Z citronu a pomeranče vymačkáme šťávu. Vodu smícháme s cukrem, pomerančovou a citronovou šťávou přivedeme k varu. Pak přilijeme rum s vínem a...
 · 00:20
Pravý vánoční punč
Rozinky přes noc naložte do rumu. Čaj, víno, plátky citronu, celé skořice a hřebíčky uveďte k varu, ale nevařte. Do sklenic dejte nejdříve rozi...
Hot Toddy - horký punč
Do vyšší skleničky s ouškem dáme dlouhou lžičku. Všechny suroviny nalejeme do skleničky a doplníme opatrně vařící vodou. Zamícháme a podáváme a c...
 · 
Švédský punč s pomerančem
Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a...
 ·  · 00:15
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...