Happy hour

0 hodnocení00:10
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • Na 5 sklenic po 100 ml: 330 ml ledového čaje, 40 ml grenadiny (sirup z granátových jablek), 200 ml prosecca (benátské víno), drobné ovoce na ozdobu

Postup

1 Postup přípravy: Čaj smícháme s grenadinou a kostkami ledu. Procedíme do sektových sklenic a doplníme dobře vychlazeným vínem. Omyté drobné ovoce nabodneme na tenké slámky a sklenice jím ozdobíme.

Mohlo by Vás zajímat

Happy New Year
Promíchejte koňak, portské a pomerančovou šťávu. Nalijte do sektové sklenky a zalijte sektem....
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...