Barbecue

1 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Rozehřejeme olej a při nízké teplotě opékáme asi 3 minuty cibuli, až zesklovatí. Přidáme ostatní přísady a uvedeme do varu. Snížíme teplotu a zvolna vaříme 3 minuty. Omáčku podáváme teplou nebo při pokojové teplotě. V chladničce vydrží až 1 týden.

Mohlo by Vás zajímat

Zázrak jménem barbecue
Rajské, cibule, česnek, chilli paprička a pár drobností. Chuť mnoha grilovaných pokrmů podtrhnete až kořeněnou omáčkou vlastní výroby... 1. C...
00:40
Červené kari
1. Připravíme si kastrol, nalijeme do něho trochu slunečnicového oleje (asi 4 lžíce) a postavíme na střední plamen. Vezmeme 1KL mletého koriandru...
00:40 · 00:27
barbecue
Rajské, cibule, česnek, chilli paprička a pár drobností. Chuť mnoha grilovaných pokrmů podtrhnete až kořeněnou omáčkou vlastní výroby... 1. Cibul...
00:40 · 00:27 · 00:40
Rajčatový dip
Šalotku a česnek očistíme a nakrájíme na větší kousky. Chilli papričky a papriky zbavíme jádřinců, semínek a žeber a také nakrájíme na větší kous...
00:40 · 00:27 · 00:40 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...