Majonéza Štěpánka

0 hodnocenívelmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Do misky nalijeme smetanu, vezmeme metličku na šlehání (ne ruční šlehač) šleháme. Postupně do smetany pomalu zašleháváme olej, ocet, hořčici, vegetu. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Majonézu necháme vychladit a můžeme podávat.

Mohlo by Vás zajímat

Majonéza
4 čerstvé žĺtky, soľ, 1 lyžičku citrónovej šťavy, prípadne trochu horčice dobre vymiešame ručným šľahačom. 2. Za stáleho miešania pridávam...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...