Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Bramboráky s kyselým zelím
 

Bramboráky s kyselým zelím

Bramboráky s kyselým zelím
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
2637x
Autor: Recept od: Marťa Č.

SUROVINY

30 g máslo
na ozdobu:
200 g brusinky ve vlastní šťávě
100 ml zakysaná smetana
těsto:
80 g směs bylinek (kopřiva, bazalka, petrželka)
1 ks vejce
750 g brambory
100 ml kysaná smetana
30 g hladká mouka
150 g uzené maso
250 g kysané zelí

POSTUP

Zelí slijeme a posekáme nadrobno. Brambory oškrábeme, omyjeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Uzené maso pokrájíme na kostičky. Bylinky opereme, necháme oschnout a pak nasekáme. V míse promícháme brambory, zelí, mouku, uzené maso, bylinky, 100 ml smetany a vejce. Osolíme a opepříme. Máslo rozpálíme na pánvi a z těsta na něm upečeme bramboráky, které podáváme polévané kysanou smetanou a brusinkami. Poznámka: Vylepšená česká klasika. Recept od: Marťa Č. hlavní chod 45 min
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.