Bramborový guláš na pivě
00:40
Postup
1 Na oleji orestuji nakrájenou cibuli a část sekaného česneku. Přidám kostky masa, přisypu papriku a podliju pivem, osolím, opepřím, přidám nakrájené brambory a nechám podusit. Dochutím majoránkou, prolisovaným česnekem. přidám fazolové lusky a krátce povařím. Nakonec ozdobím sekanou petrželkou.
Mohlo by Vás zajímat
Já bramborák připravuji trochu jednodušeji, ale o to víc je křupavý.
Brambory nestrouhám na jemném struhadle, ale na velkých struhadlových očkách...
·
Příprava:
Nejprve podusíme na oleji cibulku,přidáme pečené vepřové maso dále rajčata naplátky a papriku na nudle a dále česnek nakr.na plátky
...
· 00:50
Brambory uvaříme ve slupce, necháme zchladnout a oloupeme. Nakrájíme je na kolečka. Zapékací mísu nebo pekáč vymažeme olejem a střídavě vkládáme ...
·
Ze syrových nastrouhaných brambor vymačkáme rukou vodu, přidáme vařené nastrouhané brambory, vejce, mouku, kvásek z droždí, česnek utřený se solí...
Komentáře