Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Brambory zapečené se slaninou a sýrem
 

Brambory zapečené se slaninou a sýrem

Brambory zapečené se slaninou a sýrem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1250x
Autor: neuveden

SUROVINY

8 větších kusů brambor
2 střední cibule
250 g anglické slaniny
4 stroužky česneku
50 g petrželové nati
sůl
černý drcený pepř
300 g ementálu
cuketu
rajčata
tymián

POSTUP

Oloupané brambory seřízneme tak, aby stály. Vydlabeme brambory, aby stěny zůstaly zhruba půl centimetru silné. Vydlabanou dužinu uvaříme a pak rozšťoucháme se sekanou petrželkou, solí a drceným pepřem. Slaninu, česnek, cibuli, cuketu a rajčata nakrájíme na menší kousky ochutíme tymiánem a opečeme na pánvi dozlatova. Tuto zeleninu ještě přimícháme do rozšťouchaných brambor. Takto připravenou nádivku plníme do vydlabaných brambor. Zapékáme v troubě při 200 °C až jsou brambory měkké. Na závěr položíme na každou porci plátek ementálu a ještě zapečeme aby se sýr roztekl.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.