Černochovy brambory

0 hodnocení00:33
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • středně velké brambory 4
  • sladká paprika
  • olej
  • slanina
  • tvrdý sýr

Postup

1 Omyté brambory nakrájíme na čtvrtky a vložíme do misky, posypeme sladkou paprikou a nalijeme na ně olej, potom prsty vše důkladně promícháme a pečeme do zlatova.
2 Nakonec posypeme slaninou a nastrouhaným sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Ten nejkřupavější bramborák
Já bramborák připravuji trochu jednodušeji, ale o to víc je křupavý. Brambory nestrouhám na jemném struhadle, ale na velkých struhadlových očkách...
 · 
Provensálské brambory (zapečené)
Příprava: Nejprve podusíme na oleji cibulku,přidáme pečené vepřové maso dále rajčata naplátky a papriku na nudle a dále česnek nakr.na plátky ...
 · 00:50
Francouzské brambory
Brambory uvaříme ve slupce, necháme zchladnout a oloupeme. Nakrájíme je na kolečka. Zapékací mísu nebo pekáč vymažeme olejem a střídavě vkládáme ...
 · 
Bramborové šišky s mákem
Zpracujeme tuhé těsto, vválíme dlouhý váleček, ze kterého odkrajujeme silné šišky. Vaříme 4 minuty....
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...