Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Italské bramborové noky přelité rajčatovou omáčkou
 

Italské bramborové noky přelité rajčatovou omáčkou

Italské bramborové noky přelité rajčatovou omáčkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
1626x
Autor: neuveden

SUROVINY

sůl
80 g másla
100 g šunky
1 stroužek - česneku
lístků čerstvé bazalky hrstí
800 g bramborových noků (polotovar)
800 g loupaných rajčat z konzervy
40 g tvrdého ovčího sýra
čerstvé listové petržele hrstí

POSTUP

Na másle necháme zpěnit plátky česneku spolu se šunkou. Přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a společně 5 minut povaříme. Nastrouhaný ovčí sýr a nasekanou petrželku vmícháme do rajčatové směsi. Mírně osolíme a promícháme s noky, které jsme předem uvařili v osolené vodě podle návodu na obalu. Před podáváním ozdobíme lístky čerstvé bazalky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.