Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Provensálské brambory (zapečené)
 

Provensálské brambory (zapečené)

Provensálské brambory (zapečené)
 
  • přidat obrázek ...
 
*****
Počet porcí
4
Časová náročnost
50 min.
Počet zobrazení
1671x
Autor: Jiří Jílek

SUROVINY

0,8 kg oloupaných brambor typ A
250 g pečného vepřového masa (s česnekem) nebo i jiné pečené maso
1 menší cibule
2 str česneku
50 olivový olej
3 lžíce olivového oleje
sůl
1 balení zakysané smetany
5 g mletá paprika
4 vejce
80 g strouhaného tvrdého sýra
3 lžíce jemně krájených lístků bazalky
špetka provensálského koření
100 g rajčata
100 g zeleniová paprika
Příloha:Čerstvý zeleninový salát (rajčata, papriky, okurky).

POSTUP

Příprava:
Nejprve podusíme na oleji cibulku,přidáme pečené vepřové maso dále rajčata naplátky a papriku na nudle a dále česnek nakr.na plátky
Vařené brambory nakrájíme na tenké plátky. Pekáček vytřeme olejem a poklademe plátky brambor vrstvou masa s rajčaty a zel.paprikou, a přikryjeme plátky brambor ,osolíme je, pokapeme zbytkem oleje a v dobře vyhřáté troubě pečeme asi 20 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.