Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Rozcuchaná nevěsta
 

Rozcuchaná nevěsta

Rozcuchaná nevěsta
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
878x
Autor: neuveden

SUROVINY

400 g hrubé mouky
1 kg vařených brambor
1 kg jablek
máslo (na vymazání pekáčku)
cukr na posypání dle chuti
3 lžičky skořice
2 lžíce roztaveného másla
1 vejce
100 ml mléka
svazeček meduňky (na ozdobení)

POSTUP

1. Uvařené brambory oloupeme. Hrubou moukou vysypeme na vál a po částech do ní nastrouháme vařené brambory, které prosypáváme moukou tak, aby z brambor vznikla drcenka. Jablka oloupeme, vypíchneme jadřince a nakrájíme je na kolečka. 2. Pekáček důkladně vymažeme máslem a střídáme vrstvy brambor s moukou a jablek, které vždy podle chuti zasypeme cukrem a skořicí. Poslední vrstvu tvoří jablka, která zakapeme máslem. V misce rozkvedláme vejce s mlékem a pokrm přelijeme. V troubě předehřáté na 190 stupňů pečeme asi 40 minut do červena. 3. Rozcuchanou nevěstu rozkrájíme na porce a na talíři ozdobíme lístky meduňky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.